Bonmont Terres Noves Golf & Country Club

De Bonmont Golfcourse is niet zomaar een golfbaan. Het is een 18-holes Championship Course die is ontworpen en aangelegd door Robert Trent-Jones jr. De golfbaan is over 75 hectare zo opgezet dat met vele natuurlijke en kunstmatige hindernissen als ravijnen, meertjes, beekjes en boompartijen elke hole een avontuur wordt, of u nu beginner of lage handicapper bent.

De baan, met z’n ruim 90 bunkers, wordt uitmuntend onderhouden, zodat u verzekerd bent van prachtige fairways en onberispelijke greens. Spelend op Bonmont Costa Dorada geniet u bovendien van de prachtige uitzichten over zee en de omringende bergen. Bonmont Costa Dorada heeft een par van 72 en maakt deel uit van de Internationale PGA Tour. Daarnaast kent Bonmont nog vele andere nationale en internationale toernooien.

Om u een idee te geven hoe de baan er uitziet, hieronder een plattegrond van de golfbaan.

De baan is tevens beoordeeld door de Peugeot Golf Guide, waarbij de baan (los van de omringende faciliteiten) een totaalscore heeft gekregen van 16 op een schaal van 20. Om een beeld van deze score te kunnen vormen: de Hilversumsche, de Efteling en Herkenbosch hebben tevens een score van 16 gekregen. Klik hier en hier voor een weergave van de gids.

Tarieven voor de golfbaan zijn te vergelijken met de tarieven zoals die in Nederland gehanteerd worden bij 18-holes banen. Voor een overzicht van de tarieven voor 2013 kunt u hier klikken...